Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: WW2 - The War Machine DLC heeft luchtgevechten

Oorlogsmachine draait op volle toeren.

Activision heeft details over de War Machine DLC voor Call of Duty: WW2 bekendgemaakt. De DLC voegt drie nieuwe multiplayermaps, een nieuw Nazi Zombies hoofdstuk en een nieuwe War Mode missie met luchtgevechten toe.

Operation Husky is gebaseerd op de invasie waarin de geallieerden Sicilië innemen. Het doel in deze nieuwe War Mode missie is na het verzamelen en delen van geheime informatie de lucht vrij te maken voor geallieerde bommenwerpers. Er zaten niet eerder dogfights in WW2.

De tweede downloadbare uitbreiding voegt daarnaast een drietal multiplayer maps toe. In Egypt ga je tussen de Piramiden van Gizeh met elkaar de strijd aan. Dunkirk speelt zich af bij de Franse kuststad. Op de geheime Duitse testlocatie V2 draait het tot slot vooral om snelle gevechten.

Het volgende hoofdstuk in Nazi Zombies draagt de naam The Shadowed Throne. Zombiejagers Marie, Drostan, Olivia en Jefferson pakken 'in het hart van Nazi-Duitsland' de draad weer op waarin ze oog in oog met hordes ondoden staan.

The War Machine is na The Resistance de tweede van de vier Call of Duty: WW2 DLC packs. De downloadbare uitbreiding is vanaf 10 april 2018 beschikbaar op de PlayStation 4. De pc- en Xbox One-versie volgen ongeveer een maand later.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties