Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: WW2 krijgt Winter Siege evenement

Gaat niet over een nacht ijs.

Ontwikkelaar Sledgehammer onthult het Winter Siege event voor Call of Duty: WW2. Het evenement duurt van 8 december 2017 tot 2 januari 2018.

Gedurende het evenement krijg je elke week de kans om een speciale Winter Siege Supply Drop te openen. De eerste Supply Drop is beschikbaar tussen vrijdag 8 december en maandag 11 december.

De Headquarters in Call of Duty: WW2 krijgt ook een nieuw uiterlijk voor Winter Siege. Zo is het HQ versierd met sneeuw, kerstverlichting en kerstbomen. De nieuwe Quartermaster deelt ook tijdelijk speciale uniformen, cosmetische items en weapon variants uit.

Winter Siege introduceert verder de Winter Carentan map. Deze map is voor iedereen beschikbaar vanaf de start van het Winter Siege evenement. Een roadmap van de overige activiteiten vind je op de officiële Winter Siege-site.

Call of Duty: WW2 is begin november uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Call of Duty: WW2 review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties