Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone verwijdert 200-player mode

That's all, folks!

De battle royale-modus voor 200 spelers is alweer uit Call of Duty: Warzone verdwenen na de laatste playlist update.

Een enorme verrassing is het niet, want ontwikkelaar Infinity Ward kondigde bij de introductie van de modus al aan dat BR 200 slechts tijdelijk beschikbaar zou zijn. Toch verdwijnt de modus wel heel snel terug uit de game. Infinity Ward was de mode voor 200 spelers al aan het teasen voordat Warzone goed en wel beschikbaar was.

BR 200 is niet de enige modus die verdwijnt. Ook de Juggernaut Royale mode, die samen met BR 200 werd geïntroduceerd met de Season 4: Reloaded update eind juni, is niet meer speelbaar. In plaats daarvan zijn BR Quads en BR Stimulus Trios terug aanwezig.

In ander Warzone nieuws: het lijkt erop dat de map in Season 5 een aantal grondige veranderingen ondergaat. Zo zal het stadium openen en krijgt Verdansk een rijdende trein. Het gerucht gaat dat die toevoegingen gebeuren om op te bouwen naar de officiële aankondiging van Black Ops: Cold War.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties