Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

In de Call of Duty: Warzone update van 26 maart lezen we dat Infinity Ward onder andere de prijs van loadout drops verhoogt. Die stijgt van 6.000 dollar naar 8.500 dollar.

Veel gebruikers vonden immers dat ervaren spelers een oneerlijk voordeel kregen tegenover nieuwere spelers door de te lage prijs van loadout drops. Daarnaast merkten spelers op dat het typische aspect van dingen verzamelen door die lage prijs verloren ging. Infinity Ward gaat akkoord met die argumenten en verhoogt daarom de prijs van loadout drops.

Naast die prijsverhoging zorgt de update ervoor dat ragequitters je killcount niet meer verpesten door onmiddellijk offline te gaan nadat iemand hen uitschakelt. Verder is de shotgun minder krachtig gemaakt waardoor één schot niet langer voldoende is om een volledig gepantserde speler uit te schakelen. Dat is alleen nog mogelijk met stopping rounds. Ten slotte combineer je het openen van je parachute nu met de gasmaskeranimatie.

Sinds 26 maart bevat Warzone ook de Talon als nieuwe operator en de Khandor Hideout-map. Als laatste introduceert de update ook de nieuwe modi Plunder: Blood Money en Infected in the Dark. Wanneer je in Blood Money een tegenstander uitschakelt, levert dat een gegarandeerde geldbeloning op.

In Infected in the Dark nemen geïnfecteerde en niet-geïnfecteerde spelers het tegen elkaar op. Beide partijen dragen een thermisch masker, maar bij de niet-geïnfecteerde spelers is de batterijcapaciteit gelimiteerd.

Wil je meer weten over de game? Lees dan zeker onze Call of Duty: Warzone tips voor beginnende spelers en onze Call of Duty: Warzone tips voor geavanceerde spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties