Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone map - Verdansk map uitgelegd

Ontdek hier de volledige Warzone map.

Via onze Warzone battle royale aanwijzingen voor beginners en Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers hebben we je al verteld dat het belangrijk is om de Verdansk map goed te bestuderen. Om je hier een handje bij te helpen, willen we je via deze walkthrough alvast wegwijs te maken op de map.

Warzone Verdansk map - snel overzicht

Hieronder vind je een overzicht van map van Call of Duty: Warzone:

Warzone Verdansk map - Sectoren en zones

Zoals je wellicht al wist is de map van Warzone gigantisch en daarom werd die in verschillende sectoren opgedeeld. Die sectoren zijn nog steeds erg groot en daarom werden de verschillende zones in het leven geroepen. Terwijl je die zones verkent, merk je dat die erg van elkaar verschillen. Zo zijn er zones op het platteland, maar ook in steden.

Dit zijn de vijf sectoren van de Warzone map: Verdansk North, Verdansk West, Verdansk Southwest, Verdansk Central and South en Verdansk East.

Elk van de bovenstaande sectoren is nog eens onderverdeeld in zones. Elke zone bevatten verschillende te verkennen herkenningspunten. In en rond elk van die punten bevinden zich Buy Stations, voertuigen en ATMs. Leuk om te weten is dat de 45 zones van Warzone in totaal 335 herkenningspunten bevatten.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Call of Duty: Warzone in-game map

Tijdens elke match van Call of Duty: Warzone krijg je op elk moment toegang tot de map. Dit doe je door naar je Tac Menu te gaan en daar vind je een uitgezoomde versie van de map. Op die map zie je de huidige locatie van je team, de loadout drops, contracts, Buy Stations en de verschillende voertuigen.

Door in te zoomen krijg je de kans om de directe omgeving te verkennen. Dat helpt je om een vroege voorsprong te krijgen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties