Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone update verhelpt problemen met Hunt for Adler evenement

Beter laat dan nooit.

De Call of Duty: Warzone update van 28 april verhelpt onder andere problemen die spelers tijdens het Hunt for Adler-evenement ondervinden. Dat maakt Raven Software bekend via Twitter.

Spelers die deelnamen aan dat evenement ondervonden dat Warzone de bijbehorende challenges niet als voltooid aanduidde. Daarnaast lag de benodigde Warzone Adler intel soms buiten het speelbare gebied waardoor spelers er niet aan konden.

Het evenement is intussen al afgelopen. Raven Software belooft dan ook een oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen in staat is om de challenges te voltooien. Wat die oplossing inhoudt, onthult de ontwikkelaar op een later tijdstip.

Daarnaast zorgt de update ook voor enkele bug fixes. Zo kun je niet meer op bepaalde plaatsen buiten het speelbare gebied van de map gaan, verdwijnt de gas mask overlay nadat je het gasgebied hebt verlaten en draait een ontploffing in het vista-perspectief van de Verdansk-map niet meer in het rond.

Als laatste Raven Software onthult dat er binnenkort balance adjustments komen voor de CR-56 AMAX, FARA 83 en Bullfrog en dat de ADS Firing Speed en de Cold War attachments worden aangepast.

Naast een oplossing voor een probleem in Warzone, uitte Raven Software zijn frustraties over Warzone-cheaters.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties