Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone update maakt Snake Shot minder krachtig

Perk verliest wat gif.

Naast enkele balance tweaks en bug fixes maakt een nieuwe update voor Call of Duty: Warzone vooral de Snake Shot weapon attachment minder krachtig.

Via de update 'herbalanceert' Infinity Ward de schade die de weapon attachment Snake Shot aanricht bij andere spelers. Ook doet Snake Shot vanaf nu minder schade vanop afstand. Verder is de .357 revolver een beetje sterker gemaakt en is de reactiesnelheid van de Lightweight and Match Grade triggers verlaagd.

Cover image for YouTube videoCall of Duty: Modern Warfare & Warzone - Season 3 Trailer

Daarnaast zijn de vereisten voor de challenge waarbij je kills moet halen naast een rookgordijn versoepeld. Daardoor kun je nu sneller de Bruen MK9 LMG vrijspelen.

Hoe je de Snakeshot Loadout krijgt, lees je nog steeds in onze Call of Duty: Warzone Akimbo-gids. Daarnaast is de game populairder dan ooit, want Call of Duty: Warzone heeft meer dan 60 miljoen spelers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties