Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone streamer wint Gulag met drumstel

Pa-da-tsssss.

Er worden dagelijks in Call of Duty: Warzone miljoenen kills gemaakt, maar deze speler maakt het wel heel bont.

Streamer DeanoBeano heeft op de Modern Warfare subreddit een video gepost waarin hij in de Gulag een kill maakt. Dat is normaliter verre van bijzonder, maar hij heeft het in dit geval op een drumstel gedaan.

In het filmpje is te zien hoe hij met een FN Scar 17 assault rifle met behulp van drumsticks op een tegenstander richt en vervolgens schiet. In een ander filmpje maakt de streamer in Call of Duty: Modern Warfare op dezelfde manier zelfs een sniperkill.

Hoewel geluk een grote rol speelt en DeanoBeano vooral veel geduld moet hebben, is hij ambitieus. Hij laat in de stream weten een Warzone winst als volgende doel te hebben.

Het is niet de eerste keer dat streamers hun 'muzikale creativiteit' op bijzondere wijze in games gebruiken. ATwearkingYoshi speelde met een Guiter Hero controller Halo 3 op de hoogste moeilijkheidsgraad uit. Een andere speler slaagde er vorig jaar dan weer in om Sekiro: Shadows Die Twice uit te spelen met een Donkey Kong Bongo controller.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties