Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone spelers klagen over te krachtige Foresight killstreak

Call of Duty: Warzegger.

Call of Duty: Warzone Season 6 introduceert naast de aangekondigde updates ook voor tal van verrassingen. Een daarvan is de nieuwe Foresight killstreak. Spelers vrezen dat die killstreak te veel voordelen oplevert en uiten hun ongenoegen.

Als je de Foresight killstreak vindt en hem activeert, dan zie je gedurende de hele wedstrijd alle cirkels van het bespeelbare gebied. De killstreak is daardoor gelijkaardig aan Recon Contracts. Spelers die die contracten najagen, krijgen eveneens een streepje voor door de volgende cirkel op de map te zien.

Doordat Foresight meteen alle cirkels toont, vrezen veel spelers dat die killstreak te krachtig is. Je kunt namelijk al snel naar de binnenste cirkels trekken, daar campen en vervolgens relatief makkelijk het einde van een potje Warzone halen.

Je vindt de Foresight killstreak in kisten in bunkers of in een van de Call of Duty: Warzone metrostations. Om in een van de Call of Duty: Warzone bunkers binnen te raken, heb je Red Access Cards nodig. Die vind je enkel in Legendary Crates. Bovendien is de drop rate zeer laag.

Of Activision de killstreak uiteindelijk aanpast of eruit haalt, is momenteel niet bekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties