Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone spelers creëren enorme kernexplosie met voertuigen

En uiteraard is de server gecrasht.

In afwachting van een echte nucleaire explosie in Call of Duty: Warzone hebben spelers het heft in eigen handen genomen. Streamer MarleyThirteen veroorzaakte samen met 149 volgers een enorme kettingexplosie met voertuigen en crashte zo de server.

De spelers verzamelden zoveel mogelijk voertuigen, terwijl enkele anderen contracts voltooiden om de locatie van de laatste ring te ontdekken. De spelers verzamelden daarnaast ook zoveel mogelijk geld om cluster strikes te kopen.

Bekijk op YouTube

Vervolgens werden alle voertuigen samengezet en tot een gigantische kettingexplosie gebracht. Bij de eerste twee pogingen ging het mis, maar de derde keer verliep alles perfect. Het resultaat? Een gigantische vuurbal en het crashen van de server.

Op een volwaardige nuke in Warzone is het vermoedelijk nog even wachten. Mogelijk komt die er op het einde van dit seizoen. In afwachting lees je hier alles over de Warzone Season 2 Battle Pass skins en Operators.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties