Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone Season 5 trailer onthult derde factie

Derde factie in aantocht.

Call of Duty: Warzone Season 5 is in aantocht. Voor de gelegenheid onthult Infinity Ward de nieuwe Shadow Company via een trailer.

Shadow Company is een huurlingenorganisatie die we nog kennen uit Call of Duty: Modern Warfare 2. In Warzone is het een groep die zich afgescheurd heeft van de Allegiance. Ze vinden het huidige leiderschap te traag en zwak, en beslissen daarom op eigen houtje om hard op te treden tegen de terroristen in Verdansk.

Naast een gedeelde naam en logo met de Shadow Company uit Modern Warfare 2 is het nog niet duidelijk of er ook een link is met het verhaal van die game. Het is niet de eerste keer dat Warzone personages uit vorige games terugbrengt.

Het lijkt er alvast niet op dat de introductie van Shadow Company in Warzone veranderingen in de gameplay toevoegt. Wel worden er drie nieuwe operators geïntroduceerd die tot de factie behoren: Rozlin "Roze" Helms, Velikan en leider Marcus "Lerch" Ortega.

Verder bevestigt Infinity Ward ook dat de Russische AN-94 assault rifle en de B&T APC9 (SMG-9) in Season 5 aan de game worden toegevoegd. Beide geweren speel je waarschijnlijk vrij via de Season 5 Battle Pass.

In afwachting van Season 5 krijgen Call of Duty: Warzone en Modern Warfare een dubbel XP-weekend. Pas echter wel op je tellen, want Infinity Ward waarschuwt Warzone cheaters dat er een nieuwe banwave aankomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties