Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone plunder mode - Zo deposit je genoeg cash om te winnen

Alles wat je moet weten over Plunder mode en een cash deposit doen in Warzone.

Plunder mode in Call of Duty: Warzone draait volledig om zoveel mogelijk cash verzamelen.

Je kan cash vinden op verschillende manieren in de Warzone map - van een bank overvallen tot gewoon op de grond vinden.

Wanneer je genoeg geld hebt of denkt dat andere spelers je teveel op de hielen zitten, is het tijd om je hardverdiende cash te storten of zoals het in de game heet: een deposit te doen.

Op deze pagina:

Plunder mode in Call of Duty: Warzone uitgelegd: zo win je Plunder

Plunder mode is een versie van de Battle Royale mode waarin je team zoveel mogelijk cash moet verzamelen in plaats van enkel tot het einde overleven.

Wanneer je sterft zal je respawnen in plaats van naar de Gulag te gaan, of de game te moeten verlaten. Er is ook geen steeds kleiner wordende cirkel van gas die de spelwereld beïnvloed. Je hebt de hele match door de volledige map ter beschikking.

Om een spelletje Plunder te winnen, moet je de winnaar zijn op het einde van de Bonus Round. Die start wanneer je team in totaal 1 miljoen dollar heeft verzameld. Dat bedrag is een combinatie van wat je al gedeposit hebt en wat je in je handen hebt. Je kan het bedrag dat je momenteel hebt zien rechtsonderaan in je scherm.

Wanneer de Bonus Round start, heb je tijd tot de timer afgelopen is om het team dat 1 miljoen verzameld heeft in te halen. Je kan dat doen door de hoeveelheid cash die ze op zak hebben af te nemen (door ze te doden) of door zelf meer te verdienen op andere manieren. Het team dat op het einde van de Bonus Round het meeste cash heeft verzameld, wint.

Waar kan je cash vinden in Call of Duty: Warzone

Er zijn een aantal manieren waarop je cash kan verzamelen in de Plunder Mode van Call of Duty: Warzone.

De voornaamste manier is door cahs te vinden in de Supply Boxes die verspreid zijn over de Warzone map. Verken de map en houd je oren gespitst om het geluid te horen dat aanduid dat je in de buurt bent van zo'n Supply Box.

Ook in de verschillende gebouwen op de map liggen er stapels cash verborgen die je op deze manier kunt vinden.

Je hebt ook contracts die je kan voltooien. Deze in-game mini-missies kan je krijgen van de items die als goud glimmen in de game. Als je zo'n contract volbrengt, krijg je ook een serieuze som cash.

Om echt veel cash te verdienen, moet je echter andere spelers doden.

Wanneer je een andere speler doodt, laten ze al het cash dat ze hadden vallen. Jij kan vervolgens dat cash oprapen en aan je eigen totaal toevoegen.

De drie spelers die het meeste cash hebben worden zichtbaar op je Tac map. De spelers die de tweede en derde plaats hebben zijn zichtbaar als een rode zak met geld, terwjil de speler met het meeste cash in de game heeft momenteel aangeduid wordt met een rood kroontje.

Open dus je Tac map en je hebt meteen een idee waar deze drie spelers zich bevinden.

Deze spelers opjagen en doden kan dus wel eens zijn wat je de Plunder match doet winnen. Het is echter ook een heel gevaarlijke tactiek want je zal niet de enige speler met dat idee, en de spelers die zelf de meeste cash hebben, hebben natuurlijk ook serieuze skills.

Ook krijg je bergen cash door de Attack Helicopters neer te halen. Deze zwarte helikopters verschijnen in de lucht tijdens de Bonus Rounds. Deze neerhalen leveren je veel cash op maar natuurlijk hangt ook hier een enorm risico aan vast. De helikopters kunnen jou namelijk ook zeer snel uitschakelen. En aangezien ze enkel tijdens de Bonus Round verschijnen is het niet echt een strategie waar je de hele game op kunt rekenen.

Bekijk op YouTube

Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Een cash deposit doen in in Plunder mode van Call of Duty: Warzone uitgelegd

Er zijn twee manieren om een deposit te doen van je hardverdiende cash in Plunder mode van Call of Duty: Warzone.

De eerste manier is om de Cash Deposit Balloons te gebruiken. Deze kan je vinden door Supply Boxes te openen.

Zo'n ballon gebruiken geeft je 18 seconden om zoveel mogelijk cash weg te sturen.

De Cash Deposit Balloon kan wel maar maximum 150.000 dollar dragen en je moet je cash in stukken van 25.000 dollar storten. Als je minder dan 25.000 dollar hebt, dan steek je er simpelweg al je cash in.

De tweede manier om een deposit te doen van je cash is via een Cash Desposit Helipad. Deze speel je vrij als je team in totaal 300.000 dollar verzameld heeft en verschijnt als een spaarvarkentje op je map. Er staat geen maximum op het cash dat je kunt depositen in zo'n Helipad, maar de locatie verschijnt wel voor alle squads die daar geld kunnen storten, dus verwacht je wel aan een stevig gevecht.

En als laatste: als iemand 1 miljoen dollar bereikt, of het nu via deposit, of in je zakken is, of een combinatie van beide, dan deposit je dat geld automatisch zonder dat je er iets voor moet doen. Handig!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties