Skip to main content

Call of Duty: Warzone perks - Alle beste Warzone perks uitgelegd

Alle Call of Duty: Warzone perks en hoe ze werken.

De Call of Duty: Warzone perks hebben veel overeenkomsten met die van Modern Warfare, maar er zijn ook een aantal verschillen.

We lichten hieronder de belangrijkste zaken omtrent de perks toe. Zo vind je in de walkthrough een overzicht van alle Call of Duty: Warzone perks en maken we ook een selectie van de beste Warzone perks van dit moment.

Inhoud:

Call of Duty: Warzone perks - wat doen ze?

Er zijn in totaal 18 perks in Call of Duty: Warzone. Om het overzichtelijker te maken zijn ze in drie tiers verdeeld, namelijk blauw, rood en geel. Hieronder vind je een overzicht van alle perks per categorie.

De blauwe Call of Duty: Warzone perks en wat ze doen

 • Double Time - Verdubbelt de tijdslimiet van de Tactical Sprint. Verhoogt de kruipsnelheid met 30%.
 • E.O.D. - Verlaagt de schade van explosies en vuur. Behalve als het om schade door killstreaks gaat. Stelt de ontploffing tijd van frag grenades opnieuw in.
 • Scavenger - Vult je ammo aan als je over de lichamen van dode spelers loopt. Scavenger packs geven je werpmessen.
 • Cold-Blooded - Zorgt ervoor dat je onzichtbaar bent voor het AI-doelwitten systeem en de thermische camera. Ook High Alert geeft geen waarschuwing meer. Recon Drones zien je nog steeds, maar markeren je niet als een doelwit.
 • Kill Chain - Vergroot de kans dat je killstreaks in supply boxes vindt. Multiplayer: Je killstreaks kills blijven optellen tot aan de volgende killstreaks.
 • Quick Fix - Zorgt ervoor dat je health gelijk hersteld wanneer je andere spelers uitschakelt.

De rode Call of Duty: Warzone perks en wat ze doen

 • Restock - Vult je uitrusting iedere 50 seconden aan. Werpmessen krijgen er een extra werpmes bij. Decoy grenades en stim herladen twee keer zo snel. Multiplayer: vult je uitrusting iedere 25 seconden aan.
 • Hardline - Geeft je bij een Buy Station 25% korting op killstreaks, field upgrades en armor plates. - Multiplayer: killstreaks kosten een kill minder, waaronder dus ook de Specialist perk.
 • Overkill - Geeft je de mogelijkheid om jezelf met twee primaire wapens uit te rusten. Maar je kunt jezelf niet uitrusten met secundaire wapens of twee dezelfde primaire wapens.
 • High Alert - Zorgt ervoor dat je scherm begint te knipperen als een tegenstander je buiten je gezichtsveld opmerkt. Multiplayer: wanneer tegenstanders je opmerken via chopper gunners, wheelsons, IAVs en APCs, dan begint je scherm ook te knipperen.
 • Ghost - Zorgt ervoor dat je onzichtbaar bent voor UAVs, Radar Drones en Heartbeat Sensors. Wanneer je een wapen afvuurt dan ben je wel zichtbaar op de killstreak radar. Ook Advanced UAVs detecteren je, maar laten niet meer zien in welke richting vijanden je kunnen vinden.
 • Pointman - Vergroot het geldbedrag die alle teamleden verdienen als ze contracts voltooien. Multiplayer: je killstreaks veranderen in scorestreaks.

De gele Call of Duty: Warzone perks en wat ze doen

 • Tune Up - Vermindert de laadtijd van je field upgrades met 40%. Alleen Warzone: vermindert de benodigde tijd om je terug tot leven te wekken met 25%.
 • Amped - Zorgt ervoor dat het wisselen van je wapen en het herladen van de rocket launcher sneller gaat. Dit is niet van toepassing als je wisselt naar je pistolen en messen. Je kunt je volledige uitrusting sneller gebruiken.
 • Shrapnel - Geeft je bij aanvang van een speelsessie een extra lethal equipment, zoals granaten, C4 en claymore. Explosieve schade bij vijanden zorgt bij degene voor drie extra seconden vertraging totdat de health weer terugkeert.
 • Battle Hardened - Zorgt ervoor dat het effect van een flash-, stun-, EMP- of gas grenade kracht verliest. Snapshot grenades werken tijdelijk niet meer.
 • Spotter - Zorgt ervoor dat je de uitrusting, field upgrades en killstreaks van je tegenstanders door muren heen ziet. Die dingen kun je voor je teamgenoten markeren als je door het vizier van je wapen kijkt. Hack de claymores, proximity mines, C4 en trophy systems van je tegenstander. Het is onmogelijk om Advanced UAVs te markeren.
 • Tracker - Geeft je de mogelijkheid om de voetsporen van tegenstanders te volgen. De posities waar je je tegenstanders uitschakelde zijn door de perk ook onzichtbaar voor het vijandige team.

Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


De beste Call of Duty: Warzone perks

Voor iedere speelsessie moet je goed nadenken over welke perks nou het beste zijn. Die keuze hangt namelijk grotendeels af van wat je in het algemeen wilt bereiken met je volledige loadout.

Om je bij die keuze te helpen hebben we hieronder een lijst met allerbeste Call of Duty: Warzone perks. Dit zijn volgens ons de beste keuzes:

De beste perks van Call of Duty: Warzone

 • Overkill - Dit is een van de beste rode perks. Overkill is vooral belangrijk in het begin van een speelsessie van Warzone. Twee primaire wapens bij je dragen geeft je meer voordelen dan in de reguliere multiplayer. Omdat je eerste loadout drop het belangrijkste is, is dit een zeer goede keuze om het ver te schoppen.
 • Ghost - Dit is het enige goede alternatief voor Overkill in de rode lijst. De perk Ghost maakt je namelijk onzichtbaar voor de vele UAVs die vooral laat in de game massaal opduiken. We raden je daardoor aan om eerst te gaan voor Overkill en daarna pas te kiezen voor Ghost. De combinatie van twee primaire wapens bezitten en onzichtbaar zorgt ervoor dat je moeilijker neer te halen bent tijdens de late game.
 • High Alert - Een goed alternatief voor de huidige Overkill/Ghost meta is High Alert. Die perk betekent vaak het verschil tussen leven en dood. Dit komt omdat we vijandige sluipschutters of hinderlagen van de tegenstander makkelijker zien aankomen. Zorg er dus altijd voor dat een bevriende speler de perk in zijn loadout heeft.
 • Cold-Blooded - Net zoals Ghost is het erg belangrijk dat je Cold-Blooded aan je arsenaal toevoegt. Veel spelers gebruiken tegenwoordig een thermisch vizier op hun wapen. Daarom is dit een van de twee beste blauwe perks.
 • E.O.D. - Ben je niet zo'n fan van Cold-Blooded? Dan is de perk E.O.D. een goed alternatief. Door minder schade op te lopen door explosies en vuur blijf je langer leven. Wie weet schop je het daardoor wel tot het eind.
 • Tune Up - Als je graag in teamverband het gevecht aangaat dan is sneller terug tot leven komen erg handig. Speel je liever alleen of met een bevriende speler dan is Battle Hardened een goed alternatief. Het is namelijk moeilijker voor de tegenstander om je te doden wanneer granaten minder goed werken.
 • Tracker - Dit is de beste perk uit de gele lijst. Met Tracker spoor je tegenstanders makkelijker op als je bijna geen hulpmiddelen hebt die je helpen bij het verkennen Warzone. Net zoals bij High Alert is het een aanrader als een van je teamgenoten de perk Tracker gebruikt.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next