Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone onzichtbaarheidsglitch tijdelijk opgelost

Door verwijdering aanvalshelikopter.

Call of Duty: Warzone kampte bij de aanvang van Season One met een onzichtbaarheidsglitch. Ontwikkelaar Raven Software lost het probleem nu tijdelijk op door de nieuwe aanvalshelikopter uit Warzone te halen.

Je kon de glitch gebruiken door met die aanvalshelikopter te crashen terwijl je de minigun gebruikt. Vervolgens werd je personage onzichtbaar en grotendeels onschendbaar. Enkel voertuigen, bepaalde explosieven en het gas brachten nog schade toe.

Raven Software lost het probleem nu tijdelijk op door de aanvalshelikopter uit Verdansk en Rebirth Island te halen. De normale helikopters blijven in tussentijd wel beschikbaar. Van zodra het probleem is opgelost, zullen de aanvalshelikopters terug aan de game worden toegevoegd.

Er is meer Call of Duty-nieuws. Zo zijn Call of Duty: Modern Warfare XP tokens niet langer bruikbaar in Warzone, ondervinden pc-spelers problemen met Call of Duty: Black Ops Cold War Season One en is de Call of Duty: Black Ops Cold War meta flink door elkaar geschud.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties