Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Old Wounds Intel locaties: Waar vind je de hidden prison code en de ARM 3-1 clue locaties?

Waar vind je alle zes Intel locations in Modern Warfare: Warzone?

Warzone's Old Wounds Intel Missions zijn een reeks missiedoelen binnen Modern Warfares battleroyalemodus.

Old Wounds is in het midden van Season 5 uitgekomen, en laat je tijdens matches door middel van clues op zoek gaan naar items op de map.

Elkeen die je voltooit, levert je XP op - waardoor je sneller de Season 5 Battle Pass voltooit.

Warzone Old Wounds Intel Missions en hun locaties

De volgende 'Old Wounds' Challenges gingen live op 25 augustus 2020.

Gelijkaardig aan de vorige Fractured Intel en Sins of the Father locaties, moet elke Old Wounds Intel in een bepaalde volgorde worden gedaan.

In de Challenges-sectie van het Warzone-menu vind je onder het laatste tabblad de volgende missiedoelen:

Onthou dat je deze tijdens Warzone matches moet doen. Lukt het je niet om bepaalde items te vinden door een grote hoeveelheid vijanden in een gebied - de Intel locaties zijn immers voor iedereen hetzelfde - land dan in de buurt van de locatie, en wacht enkele minuten vooraleer je dichterbij komt.

Een alternatief is dat je speelt totdat je de Gulag binnentreedt, en van daaruit een tweede landing waagt (op voorwaarde dat je wint, natuurlijk).

Bovendien kun je maar één Intel per match doen. Dus blijf spelen, verlies met opzet of verlaat gewoon de match om een nieuwe Intel te beginnen.

Warzone Old Wounds Intel locatie 1: Vind de locatie in het bericht van Ghost

Voor het eerste Old Wounds-missiedoel, krijg je de clue "Vind de locatie in het bericht van Ghost", alsook de volgende afbeelding voor 2500 XP:

Om deze - en alle andere Intel locaties hieronder - te voltooien, ga je naar de gevangenis in de zuidoostelijke hoek van de map.

Hier begeef je je richting de ondergrondse sectie van het gebouw. Je doet dit via de trappen aan de brug aan de ingang. Open de deur onderaan en ga recht naar de cellen.

In het bovenste gedeelte van de ondergrondse gevangenis bevindt zich een kantoor in het midden.

Op het bureau vind je de Intel locatie.

Warzone Old Wounds Intel locatie 2: Een verborgen code werd in de gevangenis gevonden

Voor het volgende Old Wounds-doel, krijg je de clue "Een verborgen code werd in de gevangenis gevonden...", alsook de volgende afbeelding voor 5000 XP:

Om deze te voltooien, keer je terug naar de ondergrondse sectie van de gevangenis. Ga beneden het kantoor waar je de eerste Intel vond, en je ontdekt een reeks cellen aan de buitenste ring.

Er zijn meerdere verdiepingen van deze cellen. Ga naar de op een na hoogste ring cellen. Ga de meest zuidelijke cel binnen en onderzoek de radiator om de Intel locatie te vinden.

Warzone Old Wounds Intel locatie 3: Volg de beproeving van ARM 3-1

Voor het volgende Old Wounds-doel, krijg je de clue "Volg de beproeving van ARM 3-1...", alsook de volgende afbeelding voor 5000 XP:

Om deze te voltooien, moet je naar de douches van de gevangenis gaan. Dit gebied bevindt zich ondergronds en in het westen. Ga twee verdiepingen naar beneden (dezelfde waar je de vorige Intel vond) en ga vervolgens door de deuren. Nu sta je op het gangpad bovenaan.

Als alternatief is er een open raam aan de westelijke kant van de gevangenis, waar je met de parachute door kan. Veel sneller - al moet je je sprong precies timen.

Hoe je er ook komt, blijf op het gangpad boven de douches. Daar vind je verscheidene badkamers in de loopgangen. Ga naar degene in de noordwestelijke hoek, waar je de Intel aan het toilet vindt.

Warzone Old Wounds Intel locatie 4: Zakhaev gebruikte een kantoor in de gevangenis

Voor het volgende Old Wounds-doel, krijg je de clue "Zakhaev gebruikte een kantoor in de gevangenis", alsook de volgende afbeelding voor 2500 XP:

Om deze te voltooien, moet je op de gevangenis' noordkant landen, bovenaan de ingang bij de brug. Daar vind je een gebouw.

Hier land je best met de parachute - al kun je ook de vele trappen aan de buitenkant gebruiken om boven te raken.

Hoe het gebouw eruitziet, vanop de brug onderaan, alsook de trappen aan de buitenkant.

Hier vind je een gangpad dat je naar binnen leidt. Binnenin vind je recht voor je een kamer met een bureau met de Intel locatie op.

Warzone Old Wounds Intel locatie 5: ARM 3-1 is van plaats veranderd

Voor het laatste Old Wounds-doel, krijg je de clue "ARM 3-1 is van plaats veranderd...", alsook de volgende afbeelding voor 5000 XP:

Om deze laatste stap te voltooien, keer je terug naar de ondergrondse sectie van de gevangenis, naar de verdiepingen met de ringen vol cellen.

Ga naar de bovenste verdieping en doorzoek de meest zuidelijke kant voor de Intel.

Met dat achter de rug heb je de Old Wounds Intel voltooid. Er is een laatste hint naar een verderzetting van het verhaal, namelijk de clue “Iets werd in het bezette gebied verborgen...".

Hopelijk heb je van de verhaallijn en de bijkomende XP genoten! Next: de Sins of the Father Intel locatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties