Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone Mobile uitgesteld naar volgend jaar

Mobiele oorlog loopt vertraging op.

Activision stelt de release van Call of Duty: Warzone Mobile uit. De mobiele spin-off van de populaire battle royale zou normaal gezien dit jaar uitkomen, maar wordt nu verschoven naar het tweede kwartaal van 2024.

In de mobiele versie van Warzone kun je Verdansk en Rebirth Island verkennen met 120 spelers, met uiteraard de bedoeling om zelfs als laatste over te blijven. Je Battle Pass-progressie wordt bovendien gedeeld met de pc- en consoleversie.

Volgens hoofdontwikkelaar Chris Plummer is er echter meer tijd nodig om de game af te werken. Wie zo snel als mogelijk aan de slag wil met de game, kan zich alvast registreren op de Warzone Mobile website.

Ook in de pc- en consoleversie van Warzone is er heel wat om naar uit te kijken. In december kun je immers aan de slag met de nieuwe Urzikstan map voor Call of Duty: Warzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone Mobile

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties