Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone heeft meer dan 60 miljoen spelers

Royale winst.

Call of Duty: Warzone heeft twee maanden na de release al meer dan 60 miljoen spelers. Dat heeft uitgever Activision Blizzard in de presentatie van de kwartaalcijfers van het eerste kwart van 2020 bekendgemaakt.

"Warzone is echt een belangrijk onderdeel van de franchise geworden", laat Activision tegenover de investeerders weten. "We zien hoe de community ervan geniet. We gaan door met het investeren in nieuwe content, events, modi, speelmogelijkheden en nog veel meer."

De populariteit van de gratis battle royale-modus geeft bovendien de verkoop van Call of Duty: Modern Warfare een flinke boost. Het is daarmee nog niet de best verkochte game in de reeks, maar tot een half jaar na de release zijn nog nooit zoveel exemplaren van een deel verkocht als van Modern Warfare.

Activision Blizzard had in het eerste kwartaal van dit jaar een gezamenlijke omzet van 1,79 miljard dollar. Hoewel dat een kleine daling ten opzichte van de 1,83 miljard dollar in Q1 2019 is, stijgt de winst wel naar 505 miljoen dollar (versus 447 miljoen dollar een jaar eerder).

Ben je één van de 60 miljoen spelers van Warzone, maar vind je dat je te vaak wordt afgemaakt? Misschien helpen onze Call of Duty: Warzone tips je wel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties