Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone krijgt twee nieuwe goelags

Waaronder Nuketown.

Activision heeft een nieuwe trailer onthuld voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season One. Ook hebben we nu alle details over het nieuwe seizoen. Niet alleen komt Rebirth Island naar Call of Duty: Warzone, de Battle Royale krijgt ook twee nieuwe goelags.

Spelers die sterven gaan naar de goelag. Daar vecht je een 1v1-gevecht uit, waarna de winnaar de kans krijgt om terug te keren naar Verdansk. Een van de nieuwe goelags is gebaseerd op de originele Nuketown-map. De tweede nieuwe goelag is een gevangenis die zich onder Rebirth Island bevindt.

Activision heeft ook meer toelichting gegeven bij de nieuwe Rebirth Island-map. Die is gebaseerd op Alcatraz uit Black Ops 4 en focust vooral op directe actie, vergelijkbaar met de mini-BR mode in Warzone. Playlists voor Rebirth Island zijn toegespitst op trio's en duo's en zullen minder spelers toelaten dan Verdansk.

Binnen enkele dagen kun je het nieuwe map zelf verkennen. Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season One komt op 16 december uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties