Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone krijgt opnieuw Trios

Geliefkoosde modus keert terug naar het front.

Na veel klachten van fans voegt Infinity Ward opnieuw een Trios mode toe aan Call of Duty: Warzone. Die update lanceert bij ons op 17 april.

In de bijbehorende tweet geeft de ontwikkelaar aan dat hij de fans 'luid en duidelijk' heeft gehoord en dat Trios op 17 april lokale tijd terugkeert naar Call of Duty: Warzone. Wat dat betekent voor Quads en Scopes and Scatter Guns is niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is, is de knipperlichtrelatie tussen Infinity Ward en de Trios-modus. Intieel was de game enkel in teams van drie te spelen. Op 8 april verdween die modus echter plots. Dat schoot bij vele fans in het verkeerde keelgat, waardoor de modus snel terugkwam. Daar bleef het echter niet bij, want op 14 april verving de maker Trios met de gelijkaardige Scopes and Scatter Guns-modus. Daarop trokken de fans opnieuw naar Reddit, met succes zo blijkt.

Ondanks de heisa omtrent de Trios mode doet de Battle Royale-mode het nog steeds erg goed. Onlangs vernamen we namelijk dat Call of Duty: Warzone op een maand tijd meer dan 50 miljoen spelers heeft.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties