Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone krijgt nieuwe patch van 21GB

Knalt alle games samen.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone krijgen een nieuwe patch van 21GB om beide games te integreren met Black Ops Cold War. Dat maakt Treyarch bekend.

Naast een upgrade naar versie 1.30 en de mogelijkheid om je Modern Warfare-progressie in de Black Ops Cold War Season One battle pass over te dragen naar de andere games, voegt de update niets toe aan Modern Warfare. Niets is minder waar voor Warzone. De patch introduceert namelijk Rebirth Island.

Dat eiland is gebaseerd op de Alcatraz-map van Blackout en is tegelijkertijd ook de plaats waar in totaal 40 spelers het tegen elkaar opnemen. Verder zorgt de komst van Rebirth Island voor 16 bijbehorende challenges en de toevoeging van de nieuwe Rebirth Island-mode Resurgence. In die mode kun je voor de laatste cirkel elke 30 seconden respawnen.

Daarnaast kun je in Warzone nu ook aan de slag met enkele wapens, operators en de aanvalshelikopter uit Black Ops Cold War. Bij de overgedragen operators horen onder andere Stitch, Vargas en Song.

Daar stopt het echter niet, want bij de aanvang van het nieuwe seizoen horen ook twee nieuwe Call of Duty: Warzone goelags. Als klap op de vuurpijl werden ook enkele fouten verholpen die je onder andere ongelimiteerde toegang gaven tot de Juggernaut. Season One en Rebirth Island zijn sinds deze ochtend beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties