Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone krijgt een metro voor fast travel

Blijf achter de gele lijn.

De Call of Duty: Warzone map krijgt binnenkort een fast travel. Dat wordt mogelijk dankzij de toevoeging van een metrosysteem in Verdansk.

De metro met bijhorende fast travel arriveert samen met Call of Duty: Modern Warfare Season 6 op 29 september. De metrolijn zal simpelweg 'Metro' heten.

Bekijk op YouTube

Om de metro in Verdansk te gebruiken, moet je naar een van de nieuwe metrostations gaan en naar het perron navigeren. Daar zijn telkens twee verschillende sporen, de metro gaat dus in beide richtingen.

De traditionele ingang is echter niet de enige manier om de metro te nemen. Er is ook een tweede, geheime ingang via een brandladder die uitkomt op straat.

Om de metro gebruiken, moet je op het perron wachten tot er eentje voorbijkomt en stopt. De metro zal door alle stations rijden, maar stopt niet in stations die in de cirkel liggen.

De verschillende metrostations krijgen ook een tactische waarde. De metro zal niet vertrekken als er gevochten wordt op het perron of de metro zelf. Daardoor wordt het de enige veilige plek op de gehele map en krijgen spelers de kansen om te herladen, items te ruilen en even op adem te komen.

De toevoeging van de metro in Warzone zal zonder twijfel een grote invloed hebben op het spel. Spelers hebben nu een snelle manier om zich over de map te bewegen. Wie achtervolgd wordt door een ander team kan zo ook snel ontsnappen. Daarnaast bieden de metrostations nieuwe hotspots om andere spelers in een val te lokken. Kijk dus maar goed uit voor claymores als het zover is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.
Reacties