Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone kampt met revive glitch

Valsspelen doe je zo.

Ook Call of Duty: Modern Warfare blijkt niet immuun te zijn voor bugs en glitches. Twee dagen na de lancering van Warzone ontdekten twee spelers namelijk een glitch die valsspelen bevordert. Om erger te voorkomen meldde een van hen dit meteen op Reddit.

Net zoals in elke Battle Royale-titel wordt het bespeelbare oppervlak van Warzone naarmate de tijd verstrijkt kleiner. De rest van de map verandert geleidelijk in een dodelijke gaswolk.

Volgens de twee spelers is het toch mogelijk om langer in dat dodelijke gebied te vertoeven. Zo kun je door elkaar constant terug tot leven te wekken de gaswolk overleven. Speler MightyKonsti kaart de revive-glitch aan op Reddit met een YouTube-filmpje als bewijs.

Enkele dagen geleden is Call of Duty: Warzone officieel voorgesteld en gelanceerd. Op de site lees je ook hoeveel vrije schijfruimte je moet voorzien voor Call of Duty: Warzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties