Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone infinite stim bug opgelost

Weer een achterpoortje voor valsspelers gesloten.

Infinity Ward meldt via Twitter dat de beruchte infinite stim bug verwijderd is uit Call of Duty: Warzone. Via die bug konden spelers de afgelopen dagen een oneindige voorraad stims en andere tactische items verkrijgen en zo overleven in het giftige gas.

Om van de exploit gebruik te maken, moest je een granaat gooien, terug oppakken en wachten op de ontploffing. Als je nadien werd gerevived, kreeg je dus onbedoeld een oneindige voorraad items.

Het is onduidelijk hoelang de bug precies actief was. Pas de afgelopen dagen doken er tal van klachten op, dus vermoedelijk zat de bug in de meest recente patch die de SP-R 208 heeft generfed. Infinity Ward garandeert in elk geval dat het probleem nu van de baan is.

Win je Warzone liever op een eerlijke manier? Lees dan zeker onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties