Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone hardware bans worden waarschijnlijk overgedragen naar Vanguard

Harde maatregelen.

Verschillende bronnen melden dat cheaters die ooit een hardware ban opliepen in Call of Duty: Warzone ook niet welkom zijn op de servers van het nieuwe Call of Duty: Vanguard. Op sociale media zijn verschillende screenshots te vinden van de foutmelding die spelers krijgen.

Dit weekend kun je aan de slag met de Call of Duty: Vanguard open bèta, en verschillende spelers met een hardware ban in Call of Duty: Warzone geven aan dat ze niet kunnen inloggen. Activision heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar het lijkt ons waarschijnlijk dat dit een bewuste zet is die ook in de finale game zal zitten.

Activision neemt al langer maatregelen tegen cheaters in Call of Duty en verbant regelmatig tienduizenden valsspelers. Verbanning op hardwareniveau is nog relatief nieuw voor de reeks, maar het lijkt er dus op dat die maatregel meer en meer zal worden toegepast. Het is zeker geen perfecte oplossing en kan nog altijd relatief eenvoudig omzeild worden door cheaters, maar het is in elk geval een stap in de goede richting.

Wil je meer weten over de nieuwe game in de Call of Duty-reeks? Wij hebben alle Call of Duty: Vanguard info voor je verzameld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties