Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 startdatum bekend

Nog een weekje wachten!

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5 starten officieel op 5 augustus 2020. Dat maakt ontwikkelaar Infinity Ward bekend.

Er staat veel te gebeuren in het vijfde seizoen van de games. In Warzone gaat de nuke die in de bunkers gevonden werd ontploffen, gaat het Stadium open en krijgt Verdansk een rijdende trein.

Daarnaast wordt in Warzone Season 5 ook een nieuwe factie geïntroduceerd: Shadow Company. Die groep splintert zich af van de Allegiance en beslist op eigen houtje een hard front te vormen tegen de terroristen.

In Shadow Company zitten drie volledig nieuwe operators: Rozlin "Roze" Helms, Velikan, en Marcus "Lerch" Ortega.

Daarnaast kennen we ook al twee nieuwe wapens die hun opwachting maken: de AN94, een assault rifle, en de APC9 submachine gun. Het is zeer waarschijnlijk dat beide wapens in de Season 5 Battle Pass zullen zitten.

Over die Battle Pass gesproken: dit weekend kan je dubbele XP verdienen in Warzone en Modern Warfare zodat je nog snel de Season 4 Battle Pass kunt afronden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties