Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 patch wordt opnieuw enorm

Maar ontwikkelaar werkt aan kleinere bestandsgrootte.

De Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 patch wordt opnieuw gigantisch. Dat maakt production director Paul Hail bekend via Twitter.

Dat de Season 5 patch zo groot is, komt volgens Paul Hail omdat die alle nieuwe content voor zowel Warzone als Modern Warfare Season 5 bevat, samen met enkele verbeteringen van de huidige assets.

Infinity Ward beseft echter dat de patches van de game te groot zijn en laat weten dat eenmaal de patch geïnstalleerd is, de totale grootte van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare op de harde schijf kleiner wordt.

Er is echter verbetering op komst. Hail laat namelijk weten dat Infinity Ward blijft werken aan het verkleinen van de totale bestandsgrootte van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare op consoles en pc. Dat laatste gebeurt volgens de production director in toekomstige updates.

De production director komt niet toevallig nu met het bovenstaande nieuws opzetten. Vorige week maakte Infinity Ward immers de Call of Duty: Warzone en Modern Warfare Season 5 startdatum bekend en maakten we ook kennis met Warzone Season 5's nieuwe factie.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties