Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone draait voorlopig enkel op de Xbox Series X aan 120fps

Niet op PlayStation 5.

De Xbox Series X-versie van Call of Duty: Warzone krijgt onaangekondigd een hogere framerate en draait nu aan 120fps. Op de PlayStation 5 blijft de framerate voorlopig steken op 60fps.

Hoewel er niets van in de patch notes stond, ontdekten spelers dat Warzone nu aan 120fps draait. Dat valt ook te lezen op de desbetreffende Microsoft Store-pagina van de game.

Dat Warzone op de PlayStation 5 op 60fps blijft steken is een gevolg van backwards compatibility. Het systeem herkent de game namelijk als een PlayStation 4-game. Daardoor start de game niet op aan 120Hz en kan het dus niet rekenen op een verdubbelde framerate. Als dat wel zo zou zijn, dan zou je de Battle Royale wel aan 120fps kunnen spelen op de PlayStation 5.

De vraag is dan ook niet of ontwikkelaar Infinity Ward de PlayStation 5-versie zal voorzien van een next-gen upgrade, maar eerder wanneer dat gebeurt. Voorlopig blijft een reactie van zowel uitgever Activision als ontwikkelaar Infinity Ward uit en moet je nog even geduld uitoefenen.

Om op de Xbox te genieten van 120fps moet je wel wat vrij schiffruimte voorzien. Call of Duty: Warzone update 1.29 is immers 33GB groot.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties