Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty Warzone Contraband: hoe contraband contracts vinden en voltooien in Warzone uitgelegd

Alles wat je moet weten over dit nieuw soort contracts in Warzone.

Contraband contracts zijn een speciaal type contract in Call of Duty Warzone, die geïntroduceerd werden in Season 4.

Als je met success een Contraband levert, krijg je een permanente blueprint voor je wapens als beloning.

Het enige probleem is dat contraband contracts niet gevonden kunnen worden door de map te verkennen zoals bij andere contracts.

Op deze pagina:

Call of Duty Warzone contraband contracts uitgelegd

Contraband contracts zijn een speciaal type contract dat geïntroduceerd werd in Warzone bij de start van Season 4.

Dit nieuw type contract biedt de kans om verschillende permanente blueprints voor je wapencollectie te verdienen door contraband op specifieke drop locaties te leveren.

Eerst en vooral moet je die contraband vinden, en als je dat gedaan hebt, is de uitdaging nog niet voorbij.

Als je door een andere speler wordt neergeschoten terwijl je contraband bij hebt, krijgen ze de kans om deze te stelen, het contract zelf uit te voeren en de blueprint te ontvangen.

Hoe kan je contraband contracts vinden in Call of Duty Warzone

Contraband contracts kunnen verschijnen wanneer je een contract in Warzone voltooid. Dat betekent dus dat de voornaamste methode om een contraband contract te krijgen zoveel mogelijk normale contracts uitvoeren is.

Er zijn drie soorten contracts in Warzone: Bounty, Recon and Scavenger. Je kan deze vinden door je Tac map te openen. Elk contract heeft een eigen icoontje op de map, waardoor je snel kan ontdekken welke er in de buurt zijn.

We raden aan om te focussen op Recon en Scavenger contracts, want hiermee kom je het minst in contact met andere spelers en dat geeft je meer kans om zoveel mogelijk contracts af te werken.

Gebruik de map om snel contracts vinden.

Het is belangrijk te weten dat je maar één actief contract kunt hebben per squad. Dat contract moet ofwel voltooid worden ofwel vervallen voordat je een nieuw contract kunt opstarten. Daarom is het belangrijk dat je goed samenwerkt als team om je kansen te maximaliseren om contraband te vinden.

Blijf contracts succesvol afwerken en vroeg of laat zal er een contraband contract verschijnen tussen de loot die je krijgt voor het uitvoeren van het contract.

Er is een kans dat contraband verschijnt tussen de loot die je krijgt bij het volbrengen van een contract.

De contraband ziet eruit al seen blauwe doos. Raap deze op en lever deze zo snel mogelijk.

Er is echter nog een andere manier om contraband te vinden, en dat is door een speler uit te schakelen die zelf contraband met zich meedraagt. Als je hier in slaagt, kan je de contraband oprapen en het contract zelf uitvoeren.

Hier is contraband dus gelijkaardig aan de red access cards voor de bunkers die verspreid zijn over de map.

De gemakkelijkste manier om op deze methode contraband te krijgen is door je omgeving in de gaten te houden, en als je de rode rook ziet van een contraband drop off point, daar snel heen te gaan.

Als je er op tijd geraakt, heb je nog een kans om de speler die de contraband heeft neer te schieten en deze zelf af te leveren voordat iemand anders ermee gaat lopen.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Hoe voltooi je contraband contracts in Call of Duty Warzone

Wanneer je de contraband in Warzone in handen hebt, moet je deze zo snel mogelijk afleveren. Als je namelijk neergeschoten wordt door een tegenstander, kan deze je contract in jouw plaats afwerken en dus de beloning krijgen!

Als je contraband hebt, verschijnt er een nieuwe marker op je map, dat aanduidt wat het drop off point is voor die contraband. Je vindt deze locatie ook terug op je Tac map.

Als je contraband gevonden hebt, ga dan snel, maar voorzichtig, naar de drop off locatie.

Wanneer je deze locatie bereikt, ga je naar het gebied dat aangeduid wordt met wit licht. Het is een goed idee om vervolgens cover te zoeken, want je zal een flare met rode rook laten vallen waardoor andere spelers zien waar je bent en wat je aan het doen bent.

Na kort wachten zal een zak uit de helikopter vallen, vergelijkbaar met wat er gebeurt als je geld stort in Plunder. Je moet je contraband in die zak leggen.

Cover image for YouTube videoLet's Play Call of Duty: Warzone Gameplay - LET'S RECON UPDATE 1.21!

Doe dat en je wordt beloond voor je harde werk met een blueprint.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties