Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone cheaters headshotten je al voordat de match begint

Het wordt steeds erger.

Aimbots zijn tegenwoordig zo goed dat Call of Duty: Warzone cheaters nieuwe spelers al kunnen headshotten op het moment dat ze de match opstarten en aan de hemel verschijnen met hun parachute.

Warzone heeft enorm probleem met cheaters, en ontwikkelaar Infinity Ward dweilt met de kraan open. Vorige week al schreven we dat uitgever Activision in een poging om cheaters te bannen ook talloze eerlijke Warzone-spelers bande.

Desondanks blijven cheaters een plaag in de battle royale, in die mate dat we ze regelmatig tegenkomen op social media en streams.

Het is tijdens zo'n stream dat we ontdekken dat aimbots tegenwoordig zo sterk zijn dat cheaters met gemak nieuwe spelers die op de map arriveren via parachute kunnen headshotten.

Dat aimbots automatisch kunnen headshotten vanop lange afstand is niet nieuw, en het is ook niet nieuw dat ze dit zelfs kunnen doen bij tegenstanders die niet eens in beeld zijn. Maar een speler headshotten die net aan de match begint en achter de wolken verstopt zit met zijn parachute kilometers boven de grond... Je zou voor minder de game van je console verwijderen.

Onderstaande video toont streamer TimTheThatman terwijl hij met een Warzone cheater probeert te praten. De cheater reageert door de camera te knikken of te schudden, en vertelt zo dat hij al maanden cheat.

De cheater gebruikt de Kar98 marksman rifle met Damascus skin. Om die te krijgen moet je de platinum Camo voor alle andere geweren hebben, wat erg lang duurt. Behalve als je een zware cheater bent natuurlijk.

En zo gaat het gevecht tegen cheaters verder. Infinity Ward heeft al vele pogingen gedaan om het probleem te beperken. Zo moet je nu tweestapsverificatie activeren voor bepaalde Warzone-features waardoor Infinity Ward spelers kan bannen aan de hand van hun telefoonnummer.

Daarnaast worden spelers die vermoedelijk hebben gecheat ook samen gestoken in matches zodat ze hun eigen games kunnen verpesten.

Wil je meer matches winnen zonder te cheaten? Lees dan eens onze Warzone gids met tips voor alle info die je nodig hebt!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties