Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste Bullfrog loadout: de beste Bullfrog class set-up en hoe de Bullfrog unlocken

Over kikkers en kogels.

De beste Warzone Bullfrog loadout en beste class set-up alsook Bullfrog unlocken.

De Bullfrog in Warzone krijgt meer en meer fans, en da's volkomen begrijpelijk. Dit is een van de beste wapens in de game - op dit moment toch.

De Bullfrog is een dodelijk wapen in zowel Warzone als Black Ops: Cold War. Zowel van dichtbij als op middellange afstand is dit een krachtige SMG met een korte time-to-kill (TTK). Gecombineerd met een uitgebreid magazijn dat je nog kunt vergroten, is dit een indrukwekkend wapen.

Op deze pagina leer je hoe de Bullfrog te unlocken op de snelste manier. We vertellen je ook wat de beste Bullfrog loadout en attachments zijn is, en wat de beste Bullfrog perks en equipment zijn.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® Warzone

Lees zeker ook onze gidsen voor de beste Swiss K31 loadout, de beste PPSh-41 loadout, en de beste CARV.2 loadout.

 • Hoe de Bullfrog in Warzone unlocken
 • De vereiste is erg simpel. Je moet Player Level 43 bereiken om de Bullfrog te unlocken .

  Je kunt dit doen door Warzone, Black Ops Cold War multiplayer of de Zombies modus te spelen. Om snel veel XP te verdienen, raden we je aan om Nuketown 24/7 en Team Deatchmatch playlists te spelen.

  Speel je liever Warzone, dan is de Plunder modus efficiënter dan de battle royale voor veel XP. In deze modus kun je immers respawnen.

 • Beste Warzone Bullfrog loadout en attachments
 • Dit zijn onze aanraders voor de beste Bullfrog attachments:

  • Muzzle: Sound Suppressor (unlockt op level 20)
  • Barrel: 7.4" Task Force (unlockt op level 48)
  • Ammunition: 65 Rnd (unlockt op level 8)
  • Stock: KGB Skeletal Stock (unlockt op level 54)
  • Rear Grip: Serpent Wrap (unlockt op level 44)

  We hebben de GRU Suppressor vaarwel gezegd van onze toppositie na update tijdens Season 3 Reloaded. Nu is de Sound Suppressor waar je voor moet gaan. Het zorgt voor een verhoging van de kogelsnelheid, een beter overzicht en een hogere vuursnelheid, evenals de gebruikelijke geluidsonderdrukking. Je bereik zal iets kleiner worden, maar de Bullfrog is ook niet echt gericht op lange afstanden.

  Het kiezen van de 7.4" Task Force loop verhoogt het bereik met 50 procent, en voegt algemene schade en hogere kogelsnelheid toe. Het voegt zowel horizontale als verticale recoil toe, maar dit pakken we aan in de totale loadout.

  Hoewel de herlaadsnelheid met 10 procent afneemt, is de 65 Rnd je go-to als het op de slot Ammunition aankomt. Er zijn andere opties beschikbaar, maar de nadelen daarvan verstoren vaak deze hele build, dus kiezen voor iets eenvoudigs dat alles dekt is hier de sleutel.

  Dankzij de korte richttijd zul je de hip-fire van de Bullfrog waarschijnlijk niet zo vaak gebruiken. Hoewel dat attribuut 30 procent minder nauwkeurigheid vergt, verhoogt de Spetsnaz Stock zowel je bewegingssnelheid tijdens het richten als de sprinten-naar-vuren-tijd, die de aard van het wapen sterk ondersteunen.

  Ten slotte zal de Serpent Wrap de toch al indrukwekkende reacties van de Bullfrog nog verder verhogen. Het kost je wel 10 procent van je sprinttijd om te vuren, maar daar is de Spetsnaz Stock voor. Deze laatste keuze is echter een kwestie van persoonlijke voorkeur en kan worden vervangen door een ander attachment naar keuze!


  Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


 • Beste Warzone Bullfrog perks en equipment
 • Hier zijn de beste equipment en perks om je Bullfrog class set-up in Warzone zo sterk mogelijk te maken:

  • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
  • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
  • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
  • Secondary: ZRG 20mm (unlockt wanneer je 2 Longshot medals in 10 verschillende matches met Sniper Rifles behaalt)
  • Tactical: Stun Grenade (unlockt op level 1)
  • Lethal: Frag Grenade (unlockt op level 1)

  Net als bij de PPSh 41 zul je waarschijnlijk vijanden snel neerhalen. Elk beetje gezondheid is belangrijk in Warzone, dus Quick Fix is de perfecte metgezel, want het begint meteen met het regenereren van de gezondheid. Als level 41 een beetje veel lijkt, is E.O.D. in de tussentijd een geweldige perk om explosieven (zolang ze niet aan een killstreak zijn gerelateerd) en vuur minder schadelijk te maken.

  Zoals gewoonlijk kies je voor Overkill in je tweede perk-slot. Wij denken dat de ZRG 20mm sniper rifle een uitstekende keuze is als primary wapen gezien je er ook lange afstanden kunt mee overbruggen, afhankelijk van de situatie.

  Voor de derde perk kun je niet de fout in gaan met Amped. De ZRG is een uitstekend sluipschuttersgeweer, maar als een vijand je besluipt, is de mogelijkheid om snel over te schakelen op je Bullfrog essentieel om te overleven.

  Tactical en Lethal uitrusting kan hier sterk variëren, afhankelijk van je speelstijl, maar we raden aan een Frag Grenade bij je te hebben voor als je een gebied moet ontruimen voordat je naar binnen stormt, evenals een Heartslag Sensor als aanvulling op je sluipschuttersgeweer.

  Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

  Sign in and unlock a world of features

  Get access to commenting, newsletters, and more!

  In this article
  Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

  Call of Duty: Warzone

  PS4, Xbox One, PC

  Related topics
  Over de auteur
  Carl Vander Maelen avatar

  Carl Vander Maelen

  Muggenzifter

  Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

  Reacties