Skip to main content

Call of Duty: Warzone balance update aangekondigd

Update: patch vanaf nu beschikbaar.

Update: De balance patch voor Warzone is vanaf nu beschikbaar. Raven Software laat via Twitter weten die dat patch de headshot damage verlaagt en recoil verhoogt voor de DMR 14 en Type 63. De Mac-10 krijgt dan weer een verlaagde headshot multiplier, terwijl de Dual pistols een verhoogde hip fire spread en verlaagde damage range te wachten staat.

Oorspronkelijk artikel: Call of Duty: Warzone krijgt binnenkort een balance update die te sterke wapens zwakker maakt. Dat maakt ontwikkelaar Raven Software bekend via Twitter.

Fans klagen al weken dat bepaalde wapens te krachtig zijn. Raven Software beseft dat er iets moet veranderen en werkt momenteel aan een oplossing in de vorm van een balance update. Die update zal de DMR 14, de Type 63, de Mac 10 en de akimbo Diamatti pistols voorzien van een welgekomen nerf.

Daarnaast krijgt Warzone deze donderdag een playlist update. Die voegt Plunder Quads terug aan de game toe en introduceert de Rebirth Island-modes Mini Royales Duos en Resurgence Trios.

Call of Duty: Cold War en Warzone Season 1 ging midden december van start. Welke Black Ops - Cold War: Warzone Season 1 Battle Pass skins en Operators dat allemaal oplevert, lees je op onze website.

Read this next