Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone 2.0 Season 2 introduceert 1v1 Gulag

Oorlogszone voor 2.

Ontwikkelaars Infinity Ward en Raven Software onthullen via Twitter dat 1v1 Gulags hun opwachting maken in Warzone 2.0 Season 2.

"1v1s zijn terug in Battle Royale", schreven beide ontwikkelaars op hun respectievelijke twitterpagina's. Daarnaast meldden ze in diezelfde tweet dat ze volgende week meer over de mode onthullen in een blogbericht op de Call of Duty-blog.

Fans zullen ongetwijfeld blij zijn dat 1v1 Gulag zijn opwachting maakt in het tweede seizoen van Warzone 2.0. Momenteel bevat de game een grotere 2v2 Gulag waarin je afhankelijk bent van een andere speler.

Sony liet daarnaast weten dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een van de meest gedownloade games is in de PlayStation Store van 2022. Er is ook slecht nieuws, want Activision stelde eerder Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 Seizoen 2 uit naar 15 februari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties