Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone 2.0 krijgt third-person mode

Releasedatum eveneens bekend.

Activision onthulde tijdens de #CODNext Showcase dat Call of Duty: Warzone 2.0 op 16 november beschikbaar is. De uitgever onthulde onder andere dat zowel Warzone 2.0 als Modern Warfare 2 (2022) een gedeeltelijke third-person mode krijgen.

Daarnaast is Warzone 2.0 ook volledig in de traditionele first-person mode te spelen. Modern Warfare 2 (2022) krijgt net zoals het origineel uit 2009 enkele exclusieve third-person playlists.

Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 (2022) draaien beide op dezelfde engine. De Warzone-sequel speelt zich af op de woestijnmap Al Mazrah en bevat end-game scenarios waarbij er meerdere cirkels tegelijkertijd op de map verschijnen.

Verder bevat de game een nieuwe AI-factie, forten met loot die worden bewaakt door NPC's en een verbeterd Gulag-systeem. Als laatste ontdek je ook dat Warzone 2.0 de sandbox DMZ-modus krijgt.

Activision loste daarnaast ook meer info over de Call of Duty: Modern Warfare 2 bèta. Zo bevat de testfase een grootschalige Ground War-modus met 32v32-gevechten op de Sariff Bay-map.

Spelers krijgen ook toegang tot 6v6-wedstrijden op de Call of Duty: Modern Warfare 2 maps Valderas Museum, Farm 18 en Mercado Las Almas.

Eerder bevestigde Microsoft ook dat Call of Duty nog vele jaren uitkomt op PlayStation en ontdekte je dat je dankzij een Call Of Duty: Modern Warfare 2-pre-order eerder toegang krijgt tot de campaign van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties