Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty verschijnt deze herfst op de PS Vita

Knallen op het kleine scherm.

Groot nieuws voor shooterfans! In een interview met Gametrailers maakte Guy Longworth, de senior vice president van Sony Marketing, dit weekend bekend dat er herfst 2012 een draagbare versie van de populaire shooterreeks Call of Duty zal worden uitgebracht op de PlayStation Vita.

In het interview vertelde Longworth dat Call of Duty Vita een "game changer voor het platform" zal worden en dat er op dit moment druk gewerkt wordt aan de game. Jammer genoeg liet hij in het midden of we hier te maken hebben met een port van een oudere versie of dat er daadwerkelijk een nieuw hoofdstuk zal verschijnen.

In oktober 2011 plaatste Call of Duty developer Treyarch een vacature waarin zij talent zochten om hun "succesvolle game naar een nieuwe console platform te brengen". In de omschrijving stond verder niet vermeld of het hier ging om de Wii U of de PS Vita. En alhoewel Treyarch heeft benadrukt dat ze beide platforms willen ondersteunen heeft Activision nog geen officiële bekendmaking gedaan.

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen