Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty Vanguard en Warzone Season 3 releasedatum bekend

Maken Godzilla en King Kong hun opwachting?

Activision onthult via een cinematic trailer dat de Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard Season 3 release op 27 april 2022 plaatsvindt. Als je de geruchten mag geloven, dan maken Godzilla en King Kong ergens in de loop van dit seizoen hun opwachting.

In de cinematic trailer ontdek je dat de Nazi's Nebula bombs hebben laten ontploffen in Parijs, Londen en Moskou. Vervolgens krijgt Task Force Harpy de opdracht om op Caldera Island een lading classified arms te onderscheppen.

Helemaal op het einde van het filmpje zegt de verteller plots het volgende: "Maar wat niemand van ons wist, was dat er een storm op komst is. Met de Nebula schudden de Nazi's onbewust iets wakker, iets veel krachtiger en angstaanjagender dan wat wij ooit zouden kunnen hopen te bevatten."

Helemaal op het einde van het filmpje hoor je ook hoe een radio een mysterieuze frequentie uitzendt. Dat geluid werd ook nog eens afzonderlijk gedeeld op de Call of Duty-twitterpagina. Daar daagt Activision de spelers verder ook uit om een spectrumanalyse van het geluid uit te voeren.

Twitteraar HeckinBrandon gaf hier gehoor aan en ontdekte via het opensource-geluidsbewerkingsprogramma Audicity dat de boodschap "Monsters are real" in het geluid verstopt zit. Dat laatste versterkt de geruchten van Tom Henderson, die eind februari verkondigde dat Godzilla en King Kong nog in 2022 hun opwachting in Warzone maken.

In ander nieuws maakte ontwikkelaar Raven Software bekend dat voertuigen op de Warzone Rebirth Island-map tijdelijk onbruikbaar zijn door een Golden Vaults glitch

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties