Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 content uit de doeken gedaan

Godzilla tegen King Kong.

Aangezien de release van Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 op 27 april 2022 plaatsvindt, onthult uitgever Activision alle nieuwe content via een bijbehorende trailer.

Vanaf 11 mei nemen Godzilla en King Kong het in Operation Monarch tegen elkaar op. Hoewel dat gevecht pas later plaatsvindt, zal je alvast de nodige hints naar gigantische wezens, oude artefacten en Monarch Research vidnen. Daarnaast steekt er een gigantische pijl uit de grond vlakbij het Resort.

Verder krijgen de maps Runway, Peak en Lagoon een update in de vorm van verdedigingswerken en is er een nieuwe weg naar het Lighthouse blootgelegd. Naast geüpdatete maps krijg je in Season 3 ook toegang tot de nieuwe gulag-map Hold. Hold is een symmetrische arena die werd ontworpen door ontwikkelaar Toys for Bob en gebaseerd is op de buik van een schip dat voor de kust van Caldera ligt.

De Multiplayer-modi van Vanguard en Warzone krijgt er twee kleine nieuwe maps genaamd Mayhem en Sphere bij. Spelers krijgen bij de release meteen toegang tot de Mayhem-map, oftewel een filmset uit de jaren '50 waarin je een replica van een bloeiende metropool terugvindt. Sphere is pas in de loop van season 3 beschikbaar en is een wapenlab onder een steenkoolmijn.

Ook voegt dit seizoen een gratis nieuwe Field Upgrade in de vorm van het Trophy System toe. Met dat wapen kun je Frag Grenades, Sticky Bombs en No. 69 Stun Grenades neutraliseren.

Cover image for YouTube videoOperation Monarch Official Teaser feat. Godzilla vs. Kong | Call of Duty: Warzone

Alle wapens die je vrijspeelt via de Battle Pass zijn ook toegankelijk in Zombies. Daarnaast is het vanaf 27 april mogelijk om 20 nieuwe Zombie Season Challenges te voltooien. Dat levert onder andere een unieke Calling Card en XP Bonus Rewards op.

In Season 3 is het ook nog steeds mogelijk om de KG M40 en de Whitley weapons uit Season 2 te ontgrendelen via Weapon Unlock Challenges in Zombies of via multiplayer Challenges.

Eerder onthulde Actvision al dat Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 vanaf 27 april beschikbaar is en ontdekte je wat mag verwachten van de Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 Battle Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties