Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 Battle Pass onthuld

(Un)Classified Arms.

Uitgever Activision onthult via de Call of Duty-website de volledige inhoud van de Call of Duty: Warzone en Vanguard Season 3 Battle Pass. Die bevat 100 Tiers aan nieuwe content die bij de release en nadien aan de game worden toegevoegd.

Wie de Battle pass aanschaft, krijgt bij de release van Season 3 toegang tot de M1916 Marksman Rifle, Nikita AVT en de Task Force Harpy Operator Mateo Hernandez. Later komen daar ook nog het melee wapen Sledgehammer, de SMG HH4 Blixen en de andere twee Task Force Operators Florence Carter en Kim Tae Young bij.

Spelers krijgen dankzij in-game challenges of door de bijbehorende Store Bundles te kopen toegang tot alle content die later in het seizoen beschikbaar is.

Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 zijn vanaf 27 april beschikbaar. Eerder onthulde uitgever Activision alle content van Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties