Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty reeks naar nieuwe console

Wii U? PS Vita? Of PS4/X720?

Gisteren nog brachten we jullie op de hoogte van de mogelijkheid dat er een nieuwe Xbox zou opduiken op de E3-beurs in 2012, en vandaag lijkt ontwikkelaar Treyarch de geruchten rond de komst van de nieuwe generatie enkel maar te versterken.

Op de officiële website van Treyarch is er namelijk een vacature verschenen waarin te lezen staat dat de studio op zoek is naar hulp om "ons succesvol spel naar een nieuwe console te brengen". Uiteraard heeft men het hier over de Call of Duty franchise, waarbinnen Treyarch verantwoordelijk was voor het voortreffelijke Black Ops.

Het ziet er dus naar uit dat men bij Treyarch alvast denkt aan de volgende generatie aan hardware. Een belangrijke kanttekening is dat de studio het ook zou kunnen hebben over de Wii U of de PlayStation Vita, en niet over de opvolgers voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

De volgende iteratie binnen de Call of Duty reeks zal Modern Warfare 3 zijn. Deze game zal wereldwijd vanaf 8 november verkrijgbaar zijn, en dat voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen