Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare Spec Ops Survival tijdelijk exclusief voor PlayStation 4

En het is langer dan je denkt.

Infinity Ward heeft een nieuwe trailer voor Call of Duty: Modern Warfare vrijgegeven, waarin het singleplayer-gedeelte van de shooter wordt belicht. Toch is er een ander gegeven dat met de meeste aandacht gaat lopen.

Zo is de Spec Ops Survival-modus - door een exclusiviteitsdeal met Sony - eerder voor de PlayStation 4 beschikbaar. Waar deze tijdelijke exclusiviteit bij Black Ops 4 slechts een week duurde, is dat hier niet het geval. "Tijdelijk exclusieve content tot 1 oktober 2020" valt in kleine letterjes te lezen. Pc- en Xbox-eigenaars moeten dus een jaar wachten vooraleer ze met de Survival-modus aan de slag kunnen.

Bekijk op YouTube

Volgens Infinity Ward-topman Taylor Kurosaki vormt Survival slechts 'een klein deel' van de Spec Ops-modus. De beslissing - de beste die voorhanden was - komt bovendien van bovenaf, zo zinspeelt Kurosaki op Twitter.

De beslissing lijkt hoe dan ook in slechte aarde te vallen. Eerder dit jaar liet uitgever Activision immers nog weten 'de community te willen verenigen'. Zo is Call of Duty: Modern Warfare de eerste game in de reeks die cross-play ondersteunt. Bovendien ondersteunt de game geen traditionele Season Pass, maar gratis content in de vorm van maps en andere in-game evenementen.

Call of Duty: Modern Warfare is een reboot van de gelijknamige shooter uit 2007. De game lanceert op 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Related topics
Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.
Reacties