Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Call of Duty: Modern Warfare Remastered enkel speelbaar via Infinite Warfare disc'

Geldt alleen voor fysieke versie van de game.

Uitgever Activision laat weten dat je een disc van Call of Duty: Infinite Warfare nodig hebt om Call of Duty: Modern Warfare Remastered te spelen.

De studio geeft echter ook aan dat deze restrictie enkel geldt voor de fysieke versie van de Infinite Warfare Legacy Edition. De digitale versies van de game zijn niet aan deze regel gebonden.

Activision heeft enige tijd al laten weten dat Modern Warfare Remastered alleen verkrijgbaar is als onderdeel van Infinite Warfare. De studio voegt hier aan toe dat je de PlayStation 4-versie van Modern Warfare Remastered enkel kunt downloaden via het PlayStation Network.

Op de Xbox One wordt de game meegeleverd op de Infinite Warfare-disc. In beide gevallen heb je een internetverbinding nodig om Modern Warfare Remastered te kunnen spelen.

Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered komen op 4 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn Call of Duty: Infinite Warfare preview lees je op de site.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties