Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare multiplayer krijgt gratis weekend

Gratis weekend zorgt voor digitale knalpartijen.

Dit weekend test je de Call of Duty: Modern Warfare multiplayer gratis uit. Dat maakt Activision bekend via de blog van het bedrijf.

Wie Call of Duty: Warzone bezit, krijgt van 3 tot 6 april eveneens gratis toegang tot de andere multiplayermodi van de game. Vanaf 19 uur vanavond krijg je toegang tot de Stocked Up, Locked Down 24/7 Playlist. In die playlist test je de maps Atlas Superstore (10v10) en Shoot House (6v6) en de game modes Kill Confirmed, Domination, Hardpoint en Headquarters.

Wie Call of Duty: Modern Warfare dit weekend koopt, mag al de gemaakte progressie bovendien behouden. Dat betekent dat je gekochte of gekregen voorwerpen, je rangschikking en je Battle Pass-voortgang gewoon mee kan nemen. Iedereen die tijdens de periode overgaat tot de aankoop van een digitale versie van de game krijgt ook het XRK Weapons Pack als beloning. Die bevat de assault rifle en een handgun blauwdruk.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties