Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt patch van 15 gigabyte

Slaat in als een kogel.

In de wekelijkse community update van Infinity Ward lezen we dat Call of Duty: Modern Warfare een patch krijgt van maar liefst 15 gigabyte. Die update heet Data Pack 1 en lanceert op 28 april.

In de patch notes lezen we dat Data Pack 1 heel wat bugs uit de game haalt, dat de snelheid van de cirkel in Warzone wordt aanpast en dat de update de playlists onder handen neemt. Naast de update voegt Infinity Ward ook de Shoot the Ship 24/7-playlist met de Crank- en Grind-modi plus extra Gunfight-variaties aan de game toe.

Om de game up-to-date te krijgen, moet je de patch eerst downloaden in het hoofdmenu van je PlayStation 4 of Xbox One. Vervolgens start je de game op, selecteer je een willekeurige modus in het hoofdmenu en krijg je een melding waarmee je de update installeert. Om de installatie vervolgens te voltooien, herstart je Modern Warfare volledig.

Call of Duty: Modern Warfare kreeg de afgelopen weken al heel wat updates. Twee weken geleden kwam aan het licht dat pc-cheaters Call of Duty: Warzone verpesten voor consolespelers. Aangezien dat volgens de ontwikkelaar niet door de beugel kan, kreeg de game een zogenaamde security update waarbij Call of Duty: Warzone cheaters in een afzonderlijke lobby plaatst.

Verklaart die gigantische patch de oorlog aan je harde schijf? Dan lees je hier hoe je ruimte vrijmaakt op de harde schijf van je PS4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties