Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt deze week no killstreaks playlist

Voordeelloze oorlogsvoering.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt deze week een no killstreaks playlist. Dat maakt Infinity Ward bekend via de Activision blog.

Deze week kan je niet alleen aan de slag met de traditionele modes, maar ook met de nieuwe Bare Bones playlist. Die playlist bevat geen killstreaks, perks en field upgrades voor verschillende modes.

Daarnaast kun je deze week ook de Shoot the Ship-playlist uitproberen. Die brengt Shoot House en Shipment 24/7-achtige gameplay naar alle game modes. Als laatste krijg je in de 3v3 Gunfight Blueprints mode de kans om op een kleinere map verschillende wapens uit te proberen.

De bovenstaande content is onderdeel van Modern Warfare en Warzone Season 5 en werd eerder aangekondigd via de Modern Warfare en Warzone Season 5 Roadmap.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties