Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare kampt met No XP-bug

Een schot naast de roos.

Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone kampen al een enkele dagen met een bug die ervoor zorgt dat spelers na een match geen XP krijgen voor hun battle pass. Dat leidt tot grote ergernis bij spelers. Het is overigens niet de eerste keer dat er een foutje in de game sluipt, want dit weekend zorgde een Call of Duty: Modern Warfare-glitch al voor een third-person-perspectief.

Momenteel laten spelers via Reddit weten dat ze tijdens verschillende wedstrijden geen ervaringspunten kregen en dat ze pas na lang wachten de lobby konden betreden. Voor veel fans is dat extra frustrerend aangezien ze voor de battle pass betalen.

Aangezien de bug pas dit weekend is gemeld, is het nog onduidelijke wanneer we een oplossing mogen verwachten. Eerder kampten Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone ook al met pc cheaters. We hopen dan ook dat ontwikkelaar snel een blijvende oplossing vindt voor alle problemen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties