Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare-glitch zorgt voor third-person-perspectief

Overzichtelijke oorlogsvoering.

Via Reddit duikt een filmpje op waarin we zien hoe een glitch zorgt voor een third-person-perspectief in Call of Duty: Modern Warfare.

In het filmpje zien we hoe speler Tkade14 zijn tegenstanders al rennend uitschakelt met zijn mes in de survival mode. Dit doet hij in third-person-perspectief met vloeiende bewegingen en al schuivend over de ondergrond. Tegen het einde van het filmpje dwingt een tegenstander hem op de knieën maar weet hij nog steeds enkele tegenstanders uit te schakelen met zijn pistool.

De glitch ontstond nadat een teamgenoot hem terug tot leven wekte en de camera niet automatisch terugging naar first-person. Dat gebeurt normaal gezien van zodra je terug op je benen staat. Verder zien we dat de glitch ervoor zorgt dat je een beter overzicht krijgt van het speelveld en lezen we dat Tkade14 de mode leuker vond vanuit dit perspectief.

Naast de glitch kwam de Battle Royale-versie van Call of Duty eerder in opspraak nadat Infinity Ward de Call of Duty: Warzone bounties eerst uit de game haalde om ze meteen nadien opnieuw toe te voegen. Als laatste loste Infinity Ward de problemen met pc-cheaters op door Call of Duty: Warzone cheaters in een afzonderlijke lobby te plaatsen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties