Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 6 update nu te preloaden op PS4

Weegt 20 GB.

Je kan vanaf nu de Call of Duty Modern Warfare en Warzone Season 6 update preloaden op PS4. Wie op de pc of Xbox speelt, moet nog even wachten.

De Season 6 update is ongeveer 20 GB groot, maar spelers moeten wel meer dan 62 GB vrijmaken op hun harde schijf.

Call of Duty Modern Warfare Season 6 en Warzone Season 6 gaan morgenvroeg van start. Enkele maanden terug konden PS4-spelers ook al de Season 5 update op voorhand downloaden, waardoor ze vroeger aan de slag konden met de nieuwe content.

Het is onduidelijk waarom uitgever Activision dezelfde mogelijkheid niet geeft aan pc- en Xbox-spelers. Volgens het bedrijf ondersteunen die apparaten de mogelijkheid tot preloaden niet. Een bizarre uitspraak aangezien dit bij andere Xbox-games wel kan, en op pc het updaten via Activisions eigen launcher loopt.

Warzone Season 6 gaat op dinsdag 29 september om 08:00 uur 's morgens van start. Naast een nieuwe Battle Pass met nieuwe wapens en operators krijgt Warzone ook een nieuwe metrolijn waarmee spelers kunnen fasttravelen over de map.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties