Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare bevat geen loot boxes

Maar heeft wel een Battle Pass.

Activision heeft het in-game verdienmodel voor Call of Duty: Modern Warfare toegelicht. In tegenstelling tot eerdere games in de serie bevat Modern Warfare geen loot boxes. In plaats daarvan komt er elk seizoen een nieuwe Battle Pass. Die geeft eigenaars toegang tot unieke skins. Daarnaast komt er ook een in-game store met extra cosmetische items.

Activision benadrukt dat alle nieuwe maps, wapens en weapon attachments voor iedereen beschikbaar zijn, ongeacht of je de meest recente Battle Pass bezit. Elke Battle Pass bevat immers gratis voorwerpen die iedereen kan verkrijgen door de game te spelen. Enkel voor de cosmetische beloningen moet je dus extra betalen.

De uitgever laat ook nog weten dat de eerste Battle Pass nog niet meteen bij de release van de game beschikbaar is. Op die manier wil het bedrijf iedereen 'dezelfde geweldige day one ervaring bieden'. Het is nog niet duidelijk wanneer de eerste Battle Pass er dan wel komt.

Ook verdere details over het Battle Pass-systeem zijn er nog niet. Zo is het bijvoorbeeld onduidelijk of eigenaars van een Battle Pass meer COD points krijgen om bijvoorbeeld sneller wapens vrij te spelen. Alle andere Call of Duty: Modern Warfare info lees je op de site.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties