Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Pack 1 Prijsvraag

We geven er vijf weg op onze Facebookpagina!

Modern Warfare 3-fans, het is jullie lucky day! In samenwerking met Activision geeft Eurogamer Benelux namelijk vijf keys weg voor het eerste DLC-pakket van Modern Warfare 3 dat vandaag verschijnt op Xbox 360.

Content Pack 1 voor Call of Duty: Modern Warfare 3 bevat maar liefst vier nieuwe multiplayer maps: Overwatch, Liberation, Piazza en Black Box. Deze maps brengen je niet alleen naar locaties als de top van een onafgewerkte wolkenkrabber of de site van een vliegtuigcrash maar zijn ook allemaal in Survival Mode te spelen.

Daarbovenop bevat het Content Pack 1 ook twee nieuwe Special Ops missies. In Black Ice keren de snowmobiles uit Modern Warfare 2 terug en in Negotiator gaan we naar het kleurrijke Indië. Dit alles maakt Content Pack 1 de grootste uitbreiding ooit voor een Call of Duty-game.

Waarom vertellen wat er in het DLC-pakket zit als we het je ook kunnen tonen?

Wat moet je doen om dit DLC-pakket te winnen? Het is supereenvoudig. Word gewoon fan van ons op Facebook of Twitter!

Op 20 maart, de dag dat Content Pack 1 voor Xbox 360 verschijnt, zullen we een status over de prijsvraag plaatsen en iedereen die die status deelt met zijn vrienden of retweet, doet mee aan de actie. Een onschuldige hand kiest dan dinsdagavond vijf namen uit de groep die de key toegestuurd krijgen per privébericht.

Welgeteld twee keer klikken voor een DLC-pakket ter waarde van 1200 MS Points dus! Wordt nu fan van ons op Facebook of Twitter zodat je deze actie zeker niet mist!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties