Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

COD: Modern Warfare 2 pre-order geeft je eerder toegang tot campaign

Enkel beschikbaar bij de digitale versie van de game.

In een nieuwe trailer onthult Activision dat een pre-order van de digital edition van Call of Duty: Modern Warfare 2 je al vanaf 20 oktober 2022 toegang geeft tot de campaign. Dat is acht dagen voor de release van Modern Warfare 2.

"Het verhaal bevat missies in Europa, Azië en Amerika en wordt een fantastische ervaring op verschillende vlakken. Zo neem je deel aan offshore belegeringen met onderwatergevechten, voer je aanvallen op 30.000 voet boven vijandelijke bolwerken uit en waag jij je aan stealth-missies die zich zowel overdag als 's nachts afspelen", aldus Activision.

Naast de campagne krijg je dankzij een pre-order ook toegang tot de Modern Warfare 2 open beta. Eerder gaf ontwikkelaar Infinity Ward ook al een voorsmaakje van de Farm 18 en de Modern Warfare 2 Marina Bay Grand Prix-map.

Eerder kreeg je ook uitgelekte COD: Modern Warfare 2-beelden van de DMZ-modus te zien en toonde ontwikkelaar Infinity Ward het Call of Duty: Modern Warfare 2 Dark Water level tijdens de Summer Game Fest 2022-stream.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties