Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt Hardcore mode in Season 2

Modern Blitzfare.

Ontwikkelaar Infinity Ward laat via Twitter weten dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een hardcore mode krijgt in Season 2. Meer informatie volgt deze week via de Call of Duty-blog.

"Geen HUD? Geen probleem. Hardcore is terug!" Zo kondigt de ontwikkelaar aan dat de nieuwe mode in het tweede seizoen van Modern Warfare 2 wordt toegevoegd.

Hardcore mode biedt een ultra hardcore multiplayer-ervaring. Zo bevat de modus geen heads-up display (HUD), staat friendly fire aan en is de time to kill erg snel. Daardoor kun je tegenstanders al met twee kogels uitschakelen.

Warzone 2.0 Season 2 brengt daarnaast ook een kleinere map, de terugkeer van de Resurgence-mode, 1v1 Gulags en er worden ook aanpassingen aan de looting en loadouts doorgevoerd. Verder krijgt de DMZ-mode nieuwe missies, een extra Exclusion Zone en aangepaste moeilijkheidsgraden.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 Season 2 start op 15 februari.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties