Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt Hardcore mode in Season 2

Modern Blitzfare.

Ontwikkelaar Infinity Ward laat via Twitter weten dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een hardcore mode krijgt in Season 2. Meer informatie volgt deze week via de Call of Duty-blog.

"Geen HUD? Geen probleem. Hardcore is terug!" Zo kondigt de ontwikkelaar aan dat de nieuwe mode in het tweede seizoen van Modern Warfare 2 wordt toegevoegd.

Hardcore mode biedt een ultra hardcore multiplayer-ervaring. Zo bevat de modus geen heads-up display (HUD), staat friendly fire aan en is de time to kill erg snel. Daardoor kun je tegenstanders al met twee kogels uitschakelen.

Warzone 2.0 Season 2 brengt daarnaast ook een kleinere map, de terugkeer van de Resurgence-mode, 1v1 Gulags en er worden ook aanpassingen aan de looting en loadouts doorgevoerd. Verder krijgt de DMZ-mode nieuwe missies, een extra Exclusion Zone en aangepaste moeilijkheidsgraden.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 Season 2 start op 15 februari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties